Met korting links kopen

Via linkhulpje kun je eenvoudig en voordelig links kopen. Je kunt hierbij zelf kiezen op welke website uit de lijst jouw links komen te staan. Ben jij benieuwd naar de websites in mijn netwerk? Download dan kosteloos en vrijblijvend de linklijst. Bij een grotere hoeveelheid aan linkjes kun je korting ontvangen. Hieronder vind je meer informatie over hoe de korting werkt.

Staffelkorting bij het kopen van linkjes

De standaard prijs voor het kopen van een enkele link is €6,-. Vanaf een aanvraag van meer dan 50 links ontvang je korting. Je betaalt dan geen €6,-, maar €5,50 per link die je aanvraagt. Wanneer je meer dan 100 linkjes wilt laten plaatsen door mij, is de prijs per link €5,-. Wil je nog meer links kopen en profiteren van nog meer korting? Vraag dan minimaal 201 links aan via de linklijst, je betaalt dan slechts €4,50 per link. Vanaf 301 links of meer betaal je voor elke aangevraagde link €4,-. Kom je boven de 400 linkjes uit tijdens het invullen van je linklijst? Dan veranderd de prijs automatisch naar €3,50 per link. Kom je aan minimaal 501 stuks? Dan zal je slechts €3,- betalen per elke aangevraagde link.

De linklijst past automatisch de korting toe

In de linklijst is de staffelkorting opgenomen. Wanneer je namelijk in de lijst aangeeft 51 linkjes te willen plaatsen, dit doe je door deze aan te vinken en daarachter de gewenste Anchor en URL in te vullen, zal je zien dat de prijs per link veranderd van 6 euro naar 5,5 euro. De korting wordt dus volledig automatisch toegepast. Het is door de korting voordeliger om 51 links te laten plaatsen dan bijvoorbeeld 47. Doe hier je voordeel mee!

Vul al je links in één lijst in als je de korting wilt ontvangen!

Omdat de prijs automatisch wordt berekend in de linklijst, is het van belang dat je al jouw linkjes ook in één lijst invult. Zo loop je geen korting mis. Je kunt per website 6 verschillende links doorgeven. Wil je meer dan 6 verschillende linkjes plaatsen op één van mijn websites? Stuur dan even een email naar info@caat-websitemarketing.nl.

Wil je liever gebruik maken van een voordelig zoekmachine marketing pakket waarbij je een tegoed van links, teksten en blogplaatsingen krijgt? Kijk dan op: Voordelige pakketprijzen.