Werkwijze linkhulpje

 

Via de linklijst van linkhulpje.nl kun je eenvoudig links aanvragen voor één of meerdere domeinen. De korting loopt op naarmate je meer links aanvraagt.

Wil je weten wat de staffelprijzen zijn voor het kopen van links? Klik dan op: Korting!

In de linklijst kun je alle websites vinden die behoren tot het netwerk van linkhulpje.nl. Deze lijst wordt regelmatig geüpdatet en aangevuld met nieuwe mogelijkheden. Wil je links kopen of wil je kijken uit welke websites mijn netwerk momenteel bestaat?

Download dan nu kosteloos en vrijblijvend de linklijst!

Één linkje of meerdere links aanvragen

Heb je interesse in één of meerdere linkvermeldingen op mijn websites? Vul dan de linklijst in.

Wil je nog een andere link laten plaatsen op een al eerder gekozen website? Vul dan op dezelfde regel de volgende 3 vakjes in. Je kunt op deze manier maximaal 6 links op dezelfde website aanvragen. Wil jij meer dan 6 links op één website laten plaatsen? Mail me dan even: info@caat-websitemarketing.nl.

Korting wordt automatisch berekend vanaf 50 linkjes

De staffelkorting die van toepassing is op het kopen van de linkjes, wordt automatisch berekend en gaat in vanaf 50 stuks. Het klopt dat daardoor het plaatsen van 51 linkjes goedkoper is dan bijvoorbeeld 48 linkjes, pak er je voordeel mee!

Linklijst ingevuld en opgeslagen op je computer

Wanneer je de linklijst hebt ingevuld en deze opgeslagen is op je computer, start je met het invullen van het bestelformulier. Upload in het eerste vakje je zojuist ingevulde en opgeslagen linklijst. In het tweede vakje vul je het totaalbedrag in, dit bedrag vind je in het rode vakje van je ingevulde linklijst. Vervolgens vul je je adresgegevens in, ga je akkoord met je opdracht en klik je op verzenden.

 

Dank je wel, ik heb je linkverzoek ontvangen!

Linkhulpje.nl werkt niet geheel automatisch, je ontvangt dus ook niet direct een betaallink. Zodra ik je lijst heb gecontroleerd, stuur ik jou een mailtje met een betaallinkje. Pas als het bedrag betaald is, start ik met het plaatsen van de linkjes. Op het moment dat alle linkjes erop staan, ontvang je van mij je factuur. Dit hele proces is niet automatisch en kan dus een aantal uren of enkele dagen in beslag nemen afhankelijk van wanneer jij je bestelling doet.

Links inplannen voor een bepaalde datum

In de linklijst vind je ook een vakje waar je een datum in kunt vullen. Met deze optie krijg je de gelegenheid om zelf te bepalen wanneer jouw link online komt. Vul je niets in, dan plaats ik jouw links zo snel mogelijk. Let wel op, ik plaats geen linkjes in het weekend en in de avonduren.

Blijvend geplaatste do-follow links

Linkhulpje.nl werkt niet met jaarcontracten. De links die je aanvraagt zijn dus “blijvend” van aard en worden pas weer verwijderd als jij daar zelf om vraagt. Uiteraard plaatsen we de verwijzingen als do-follow.